Cumhuriyetimizin 100.Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü, büyük bir coşku, heyecan ve gururla okulumuzda törenle kutladık.

Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katıldığı programımız; okulumuzun bahçesinde, 29 Ekim 2023 Pazar günü, saat 14.00'da, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Meslektaşımız Engin KIRDÖK'ün günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerimizin hazırladığı müzikli gösteriler ve şiirlerle programımız devam etti. Ardından  okulumuzda düzenlenen  “Cumhuriyet 100. Yaşında” konulu resim yarışmasında  dereceye giren öğrencilerimize madalyaları Okul Müdürü Mahfuz SEVİNÇ tarafından takıldı. Son olarak da  10. Yıl Marşı eşliğinde  öğrencilerimiz 100. Yıl yazısını bahçede yan yana dizilerek yazdı, öğretmenlerimiz ise Türk Bayrağını ve Atatürk’ün resmini tuttu. Öğrencilerimizin oluşturduğu koreografi  velilerimiz tarafından büyük bir beğeni topladı. Öğrencilerimizin 100. Yıl koreografisi dron ile havadan görüntülendi.

Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ederiz. Birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde nice 100 yıllara. Yaşasın Cumhuriyet!

Okul çapında düzenlediğimiz "Cumhuriyet 100.Yaşında" konulu resim yarışmasında yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1.SINIFLARIN;

1.si Ömer ÖZDİL (1-A),