Etiket Sonuçları: gezi

Mrt

3. Sınıf öğrencilerimiz  bugün,  sınıf öğretmenlerinin  rehberliğinde; Kurşunlu Camii, Atatürk’le Bir Gün ve Havacılık  Müzesine geziye gittiler. Öğrencilerimiz bu güzel etkinlik ile hem gezdi, hem eğlendi, hem de öğrendi. Sevgili meslektaşlarımızın emeğine sağlık.

Mrt

4. Sınıf öğrencilerimiz  bugün,  sınıf öğretmenlerinin  rehberliğinde; Atatürk’le Bir Gün Müzesi, Havacılık Müzesi ve Cumhuriyet Müzesine geziye gittiler. Öğrencilerimiz bu güzel etkinlik ile hem gezdi, hem eğlendi, hem de öğrendi. Sevgili meslektaşlarımızın emeğine sağlık.

Mrt

2. Sınıf öğrencilerimiz  bugün,  sınıf öğretmenlerinin  rehberliğinde; Havacılık Müzesi, Tren İstasyonu ve Devrim Arabaları Müzesine geziye gittiler. Öğrencilerimiz bu güzel etkinlik ile hem gezdi, hem eğlendi, hem de öğrendi. Sevgili meslektaşlarımızın emeğine sağlık.

Ekm

3. Sınıf öğrencilerimiz, bugün, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, sınıf öğretmenleri ve okulumuz rehber öğretmenleri eşliğinde, “Cumhuriyet Tarihi Müzesi”ne” ve “Modern Müze”ye  geziye  gitti. Gezi sırasında müzelerde sergilenen materyallere öğrencilerimizin  yoğun bir ilgi gösterdiği ve oradaki rehberlere  büyük bir merakla bolca sorular yönelttikleri gözlendi. Müze gezisini tamamlayan öğrencilerimiz  bir süre oyun molası verdi. Müze gezisi ve parkta oynanan oyunlardan sonra  öğrencilerimiz öğle yemeği için çi börekçiye gittiler ve orada  yedikleri çi börekler ile de enerjilerini yeniden topladılar. Ardından öğrencilerimiz, okullarına, bu güzel günün anıları ile birlikte büyük bir mutluluk ve keyifle  geri döndüler.