İnsan Hakları Ve Demokrasi Haftası

Irk, dil ve din ayrımı gözetmeden bütün insanların temel haklarını beyan eden İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi, 10 Aralık 1948 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilmiştir. Bu önemli bildirgenin kabulü her yıl tüm dünyada 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. İnsan hakları bildirgesi, başta yaşama hakkı olmak üzere tüm haklarımızı korumayı amaçlar.

Bu önemli gün ve hafta dolayısıyla da Enerji Verimliliği Kulübü öğrencilerimiz tarafından okulumuzda, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Enerji Verimliliği Kulübünde görevli olan Mustafa KELEM ve Eyüp YOLAL öğretmenlerimize ve kulüp öğrencilerimize; okulumuzda, İnsan Hakları Ve Demokrasi Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıkları bu etkinliklerden ve emeklerinden  dolayı teşekkür ederiz.

09-12-2023

Yayın: 09.12.2023 - Güncelleme: 11.12.2023 09:20 - Görüntülenme: 77