KAHVALTIMI YAPIYORUM, GÜNE ENERJİK BAŞLIYORUM

1/C sınıfı öğrencilerimiz, Hayat Bilgisi dersinde, Sağlıklı Hayat temasında,  kahvaltı konusunda bilinçlenmek ve kahvaltının önemini kavramak için “KAHVALTIMI YAPIYORUM, GÜNE ENERJİK BAŞLIYORUM” adlı etkinliği yaptı.

Etkinlik sonrasındaki derslerine,  her zamankinden daha fazla enerjik bir şekilde devam eden  öğrencilerimiz; erken yaşlarda kazanılan kahvaltı alışkanlığının kendilerinin  sağlıklı yaşantılarını, okul başarılarını ve odaklanmayı olumlu yönde ne derece etkilediğini bu yapılan anlamlı  çalışma ile bire bir gözlemleme fırsatı bulmuş oldu.

Kısaca öğrencilerimiz sınıflarında düzenlenen bu etkinlik ile hem keyifli vakit geçirdi hem de kahvaltının önemini  uygulamalı olarak, yaparak yaşayarak öğrendi.

Okulumuz adına, bu güzel etkinlik için öncelikle Engin KIRDÖK öğretmenimize ve sonrasında da etkinlikte görev alan 1/C sınıfı  velilerinden Semra KARAÇAM ve Şükran AYTÜRE’ ye  destek ve emeklerinden  dolayı teşekkür ederiz.

20-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 22:12 - Görüntülenme: 104