Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN SINIF KURALARI ÇEKİLMİŞTİR.HAYIRLI OLSUN.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIF BELİRLEME ÖĞRETMEN KURALARI ODUNPAZARI İLÇE MEM ŞUBE MÜDÜRÜ OSMAN ŞEN'İN KATILIMIYLA VELİLERİMİZİN HUZURUNDA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA AŞAĞIDAKİ PROGRAM DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR.

ANAOKULU KURA ÇEKİMİ             : 12.00

İLKOKUL 1.SINIF KURA ÇEKİMİ    : 12.30

NOT: SALONUMUZUN KAPASİTE DURUMU NEDENİYLE HER ÖĞRENCİMİZ İÇİN BİR VELİMİZİN KURA ÇEKİMİNE KATILIMI UYGUN OLACAKTIR.

Ağu

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Anaokulu ve 1. sınıflar için  kura çekimi, 1 Eylül 2023 Cuma günü,  saat 12.00’da,  okulumuz çok amaçlı salonunda,  öğretmenlerimizin ve velilerimizin  katılımıyla yapılacaktır. İlgili tüm velilerimiz davetlidir.

Haz

Sağlık Bakanlığının Aile Diş Hekimliği  Uygulaması kapsamında, 2-12 yaş çocuklar için  Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı  2 No’lu  Sağlıklı Hayat Merkezinde Aile Diş Hekimliği  hizmeti verilmektedir. Tüm velilerimize duyrulur.