Ara

Velilerimize, 30 Aralık Pazartesi günü, saat 11:00'da, okulumuz çok amaçlı salonunda, "AİLE İÇİ İLETİŞİM" konulu seminer düzenlendi.Semineri veren görevlilere çok  teşekkür ediyoruz.

Ara

3/A sınıfı öğrencileri, "LET'S INTRODUCE OUR CULTURES" adlı eTwinning  projesi kapsamında, cram web2 aracı ile "BAYRAKLAR VE ÜLKELER" oyununu oynadı.

Ara

3/A sınıfı öğrencileri, "LET'S INTRODUCE OUR CULTURESadlı eTwinning  projesi kapsamında, jigsawplanet web2 aracı ile "ÜLKEMİZİN TARİHİ YERLERİ" konulu puzzle çalışması yaptı.

Ara

Okulumuzda, Derya GÜVERCİN öğretmenimizin yürüttüğü, "BİR LOKMA BİR HIRKA" adlı eTwinning projesi kapsamında, 17 Aralık 2019 Salı günü, saat 10:00'da, "Şeb-i Arus" programı yapıldı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun bahçesine;  bayramların,  özel günlerin, belirli gün ve haftaların kutlanmasında kullanılmak üzere yapılan gösteri sahnesi tamamlandı.Sıradaki işimiz bu sahneye biraz görsellik eklemek.Emeği geçen herkese teşekkür diyoruz.

Ara

Derya GÜVERCİN öğretmenimizin geçen sene yürüttüğü Techno Kids-The Door Opening To Future isimli eTwinning projesi,  8507 proje arasından en yüksek puan alan ilk 20 proje arasına girdi.Öğretmenimizi tebrik ediyor, bu sene de yaptığı  üç tane eTwinning projesinde kendisine okul olarak başarılar diliyoruz.

Ara

Derya GÜVERCİN öğretmenimizin yürüttüğü"BİR LOKMA BİR HIRKA" adlı eTwinning projesi kapsamında, 3/A sınıfı öğrencileri, "MEVLANA" konulu bilgisayarsız kodlama yaptı.

Ara

Derya GÜVERCİN öğretmenimizin yürüttüğü"BİR LOKMA BİR HIRKA" adlı eTwinning projesi kapsamında, 3/A sınıfı öğrencileri, "Mevlana'nın Hayatı" konulu sunuma hazırlanıyor.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Derya GÜVERCİN öğretmenimizin yürüttüğü "We Mind The Nature" isimli eTwinning projesi kapsamında, 3/A sınıfı öğrencileri, Kasım ayında, renkli kartonlardan keserek hazırladıkları yaprakları süsleyip, Romanya'daki proje ortağımızın öğrencilerine yollamışlardı.Aynı şekilde onlar da bizim öğrencilerimize yollayacaklardı.Romanya'daki proje ortağımızın öğrencilerinden de beklenen yapraklar bu hafta okulumuzdaki öğrencilerimize ulaştı.Şimdi her iki okulun öğrencileri de kendilerine gelen bu yapraklarla  ağaç oluşturacaklar.Okulumuzda oluşacak ağacı büyük bir merak ve heyecanla bekliyoruz.

Ara

Derya GÜVERCİN öğretmenimizin yürüttüğü "We Mind The Nature" isimli eTwinning projesi kapsamında, 3/A sınıfı öğrencileri, chatterPIX  aracıyla  etkinlik yaptı.

Kas

Okulumuzun bahçesine;  bayramların,  özel günlerin, belirli gün ve haftaların kutlanmasında kullanılmak üzere gösteri sahnesi yapılmaya başlandı.Tüm çalışanlara kolay gelsin!

Kas

Vali Sami Sönmez İlkokulu sınıf anneleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul öğretmenlerine, kendi elleriyle yaptıkları sarma, börek, çörek, pasta, poğaça, kurabiye  ve tatlıları ikram etti. Tüm sınıf annelerimize bu güzel sürprizlerinden  dolayı teşekkür ediyoruz.Her şey çok güzel ve lezzetliydi.Ellerine emeklerine sağlık, keselerine bereket.Ayrıca günün anısına okul müdürümüz Ömer YILDIRIM  da öğretmenlere hediye takdim etti.Müdürümüze de bu ince düşüncesinden dolayı  teşekkür ediyoruz.

Kas

Bugün her zamanki gibi ilk ders konumuzu işliyoruz, sonra da sınıf defterlerimize işlediğimiz konuyu yazacağız.Ama o da ne?Sınıf defterlerimizin arasında, Öğretmenler Günü kapsamında bize yazılmış özel bir mektup var.Hem de çok duygulu, onurlandırıcı ve motive edici güzel mi güzel bir mektup.Kimden mi dersiniz?Sevgili müdürümüzden ve müdür yardımcımızdan.Böyle incelikler, hoş süprizler, değerli ve özel olduğumuzu hissettirecek her türlü güzel davranışlar için, şartlar ne olursa olsun bize  daima destek oldukları için,  bize her daim güvendikleri için, bir evimizden çıkıp diğer 2. evimize geldiğimizi hissettirdikleri için, bu sıcacık yuvada kocaman bir aile olduğumuz için, ben değil biz olduğumuz için kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz.Koca yürekli, güzel insanlar, iyi ki varsınız!Sizin de ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan kutlama programına, halk oyunları gösterisinde görev  alan  okulumuz 1/C sınıfı öğretmeni Nihal YÜKSEL'i gururla izlemek için katıldık.Öncelikle Nihal öğretmenimizin öğretmenler gününü kutluyor ardından da  halk oyununda göstermiş olduğu muhteşem performansından dolayı kendisini tebrik ediyoruz.Kendisiyle ne kadar gurur duysak az.İyi ki varsınız Nihal öğretmenimiz! Daha nice öğretmenler günü görmeniz dileği ile…

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Vali Sami Sönmez İlkokulu öğretmenleri ve idarecileri, Cumartesi günü akşamı, Öğretmenler Günü yemeğinde buluştu.Öğretmenlerimizin son derece keyif aldığı bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bütün öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz.