Ekm

Anaokulu B şubesi öğrencilerimiz, Öğrenci Günü için birbirinden güzel çeşitli etkinlikler yaptı.

Ekm

İlköğretim Haftası ve Öğrenciler Günü,  okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Programı hazırlayan Leyla İNKAYA, Songül BOSTANCI, Eda YAĞLI ve Engin KIRDÖK öğretmenlerimize, programdaki çeşitli etkinliklerde yer alan öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni eğitim öğretim yılımızın hepimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

Anaokulu B şubesi  öğrencilerimiz, 04/09/2023 tarihinde başlayan “Okula Uyum Haftası” ile okulumuza ilk adımlarını attılar. Öğrencilerimiz “Okula Uyum Haftası” etkinlikleri kapsamında okullarını tanıdı, öğretmenleri ve arkadaşları ile tanıştı.  Uyum haftası süresince öğrencilerimiz, sınıflarında ve bahçe alanlarında gerçekleştirilen eğitici ve eğlenceli oyunlara katılırken bir yandan da okul kuralları hakkında bilgilendirildi. Öğrencilerimiz uyum etkinliklerine katılırken okul yöneticilerimiz, PDR birimlerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ailelere yönelik yüz yüze bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize mutlu, sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Ekm

Anaokulu A şubesi  öğrencilerimiz, 04/09/2023 tarihinde başlayan “Okula Uyum Haftası” ile okulumuza ilk adımlarını attılar. Öğrencilerimiz “Okula Uyum Haftası”  etkinlikleri kapsamında okullarını tanıdı, öğretmenleri ve arkadaşları ile tanıştı.  Uyum haftası süresince öğrencilerimiz, sınıflarında ve bahçe alanlarında gerçekleştirilen eğitici ve eğlenceli oyunlara katılırken bir yandan da okul kuralları hakkında bilgilendirildi. Öğrencilerimiz uyum etkinliklerine katılırken okul yöneticilerimiz, PDR birimimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ailelere yönelik yüz yüze bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize mutlu, sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Ağu

Eskişehir/Tepebaşı ilçesi Şehit Mustafa Türker İlkokulu müdürü iken, okulumuza ataması yapılan Sayın Mahfuz SEVİNÇ, 1 Ağustos itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, tüm okulumuz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

Ağu

Her başlayan biter.

Her gelen gider.

Her yeni eskir.

Her taze bayatlar.

Her güzel çirkinleşir.

Her yaşayan ölür.

Ezeli ve ebedi olan sadece Allah’tır.

Rabbime hamdolsun; sağlık, sıhhat ve imkan verdi.Onur, izzet ve haysiyeti izi muhafaza ederek bu okuldaki yaklaşık  9 yıllık süreci tamamladık.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte yaz tatiline giren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

May

Öğrencilerimiz, okulumuzun çok amaçlı salonunda, kültürel değerlerimizden olan geleneksel gölge oyunu "Karagöz -Hacivat" gösterisini büyük bir dikkat ve ilgiyle izlediler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Millî Mücadelemizin başlatılmasının 104. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 104. Yılı Kutlu Olsun!

May

2/C sınıfı öğretmenimiz Nihal YÜKSEL'in  yürüttüğü,  DOĞA İÇİN DÖNÜŞTÜRÜYORUM projesi, ESYENİGÜN gazetesinde de yayınlandı.Öğretmenimizi ve 2/C sınıfı öğrencilerimizi; uzaktan eğitimi her anlamda kaliteli ve etkili hale getirmeye çalıştıkları ve böyle güzel bir projede yer aldıkları için  tebrik ediyor, ayrıca bu ve diğer yaptıkları projelerde de kendilerine başarılar diliyoruz.

May

2/B sınıfı öğrencilerimiz, LET'S READ AND SHARE projeleri kapsamında, web 2 araçlarından Crello'yu kullanarak, Mayıs ayı etkinliklerinden  olan "BOOK IN MY WORLD" konulu  bir afiş tasarladılar.

May

Anasınıfı D şubesi öğrencilerimizin  dahil olduğu BİR AVUÇ TAŞ projesinin sonuna yaklaşılıyor.Öğrenciler proje boyunca taşların ana kahraman olduğu  birçok etkinlik yaptılar.Taş hikayeleri, taşlarla sanat etkinlikleri, ritm çalışması,  taşlarla oyunlar, web2 çalışmaları ve birçok matematik  etkinlikleri yapıldı.Proje öğretmenlerimiz yapılan taşlarla  matematik etkinliklerini  bir e-bookta topladılar.Projeye katılan  tüm öğrenci  ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Gülsen ÇAKIR tarafından  yürütülen; İtalya, Arnavutluk, Hırvatistan, Sırbistan, Romanya ve Türkiye'den  birçok ortağın katılımıyla  oluşan, çok uluslu "Artist For A Day" eTwinning  projemiz başladı ve tüm hızıyla da devam ediyor.Okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinin yer aldığı  projede,  öğrencilerin  ünlü ressam Picasso'yu tanıması  ve sanata ilgi duyan  öğrencilerin  ortaya çıkması  amaçlanıyor.Aktif öğrenci katılımı ile  öğrenciler web 2.0 araçlarını da kullanmayı öğreniyor.Öğrenciler ikili gruplar halinde portre çizimlerini yapıyorlar.Geometrik şekilleri portrelerinde kullanarak  disiplinler arası  geçişin  yapıldığı  projede  sanata ve sanatçıya  önem veren  öğrenciler  yetiştiriliyor.Öğrenciler dolu dolu  olan bu projede  hem öğrenecekler  hem  eğlenecekler  hem de yabancı dil kullanma  becerileri edinecekler.Projemize emek veren  öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Savaşçı Dizi  Ekibini Ağırladık.

May

"Adventures Of The Atmosphere" adlı eTwinning projemiz kapsamında, Derya GÜVERCİN öğretmenimiz rehberliğinde  4/A  sınıfı öğrencilerimiz "termometre" çalışması yaptı.